Mijn homies

Mijn lievelingsblogs

http://djoelieblogt.blogspot.be/

Mijn zusje schrijft ook over het verlies van mama, haar beroerte, haar keuze voor euthanasie.

https://prinsesopdekikkererwt.wordpress.com/

Over een Prinses die uit een heel diep dal klautert en er nu staat, sterker dan ooit. Ze leert me veel over mezelf, maar ook over de ongelooflijke uitdagingen waar een alleenstaande ouder mee te kampen heeft.

https://lecoeuramareebasse.wordpress.com/

Prachtige tekeningen over de niet-zo-roze-wolk, baby’s, borstvoeding en allerhande thema’s die heel actueel zijn in mijn eigen leven. Pijnlijk herkenbaar. Deze blog zou in het startpakket van elke nieuwe ouder moeten zitten.

http://www.talesfromthecrib.be/

De oermoeder van de blogosfeer en mijn ankerpunt op het internet. Veel van wat ze schrijft, is heel herkenbaar. Dankzij de blog van Kelly overwin ik telkens weer mijn schroom om me kwetsbaar op te stellen.

https://nelevanmalderen.wordpress.com/

Nele is een fijne mevrouw met een mening. Ik lees haar voor de rake opinies en mooie verhalen, altijd leuk geschreven.

https://mrsbrubeck.wordpress.com/

Mrs. B is een wijze dame die al behoorlijk wat meegemaakt heeft, maar altijd optimistisch blijft en van het leven geniet met volle teugen. Ik begon haar te lezen omdat ze ook haar moeder op jonge leeftijd verloor. Nu ze oma is geworden, lijkt het soms alsof ik de woorden van mijn eigen moeder lees op haar blog.

https://zinnenstebuiten.wordpress.com/

Aangrijpende blog van iemand die veel te jong van de sandwichgeneratie deel uitmaakt. Eerlijke en vaak herkenbare verhalen over mantelzorg en de spreidstand tussen zorgen voor kinderen en zorgen voor ouders.

http://eenwereldvansofie.wordpress.com/

Met Sofie heb ik meer dan mijn naam gemeenschappelijk. Ze is mama en feministe. Ze zoekt naar manieren om werk, gezin en op de barricaden staan te combineren zonder er ziek van te worden. Haar zoektocht is de mijne. Ik laat me graag door haar inspireren.

https://brollieandme.wordpress.com/

Papa’s die zich kwetsbaar durven op te stellen zijn zeldzaam op het internet. Deze papa durft dat wel. Zijn teksten zijn erg herkenbaar, en het is een verademing om ook eens van een vader te horen hoe het échte leven met een baby is in het begin. Ik verwacht nog veel van hem. Gaat dat zien!

https://paardensaartje.wordpress.com/

Saar is een newbie in blogland, maar ze schrijft zo goed. Ik verwacht nog veel van haar. Gaat dat zien!

http://www.leukewereld.be/

Lobke schrijft over alle dingen die het leven leuk maken. Ik kan daar nog wat van leren. Een mens wordt al vrolijk van alleen maar naar haar website te kijken. Ook irl een fijne dame die van aanpakken weet en met een open geest naar de wereld kijkt.

 

Geef een reactie